Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله بادامچیان در سیزدهمین مجمع عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، که با حضور شخصیت‌های برجسته اصولگرا در محل سالن همایش‌های دارالولایه منطقه جمکران قم برگزار شد، اظهار داشت: دوره دوازدهم حزب مؤتلفه اسلامی، دورانی بسیار سخت و پرکار بود؛ دورانی بود که دولت و شهرداری تهران و دستگاه ها، اکثرا در اختیار اصلاح طلبان اعتدالی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا، وی افزود: اصلاح طلبان اعتدالی که در سال‌های اخیر شهرداری، دولت و دستگاه‌ها را در اختیار داشتند، تمایل به سازش با غرب داشتند؛ اهل ضعف در مقابل دشمنان مستکبر بودند؛ چیزی که با مشی انقلابی مؤتلفه مغایرت داشت.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با بیان این که سیاست‌های غلط این اصلاح طلبان اعتدالی در اداره کشور در سال‌های اخیر، کشور و مملکت ما را دچار نابسامانی‌های مختلف ازجمله تورم کرده بود و ما در این دوران باید به مصلحت انقلاب و سیاست‌های کلان نظام، تحمل می‌کردیم، گفت: از کاری که یک حزب باید به صورت مطالبه گری اقدام کند، مشکل داشتیم، که باید با تدبیر خاص انجام می‌دادیم تا دشمنان ما که چشم به اغتشاش در کشور داشتند، سوءاستفاده نکنند؛ و در نهایت گذاری که ما در این مرحله داشتیم در نهایت آرامش و امنیت و با رأی عظیم مردم و کنار گذاشتن این مجموعه‌های جریانی اصلاح طلب که همراه نیستند، به نتیجه برسانیم؛ به همین علت‌هایی که ذکر شد، حزب مؤتلفه در دوره دوازدهم، کاری سخت‌تر از دوره‌های قبل از این داشت.

وی خاطرنشان کرد: در میان این نابسامانی‌ها و ناهنجاری‌های سال‌های اخیر و دوران حاکمیت اصلاح طلبان اعتدالی، اما سلیقه‌های مختلفی در مجموعه اصولگرا و علاقمند به انقلاب وجود داشت که راهکار‌های مختلف و البته افراط و تفریط‌های گوناگون، کار را برای تدبیر صحیح دلسوزان انقلاب دشوار کرده بود؛ در میان طیف اصولگرا رقابت‌های انتخاباتی شدت گرفته بود که وحدت اصولگرایی را تهدید می‌کرد و اختلافات داخلی اصولگرایان، احتمال موفقیت خطوط غیر صحیح را بالا می‌برد؛ لذا برای پاسداری از دستاورد‌ها و حفظ خطوط صحیح و همراه با رصد اوضاع خیلی سخت بود، اما مؤتلفه با عنایت خداوندی و تدبیر مسئولان و همت یارانش در حزب، توانست با تدبیر در سایه سار ولایت این دوران را به سر بیاورد.

بادامچیان در ادامه سخنانش با بیان این که افزایش تورم بی سابقه و گرانی‌های بی سابقه، هزینه حزب مؤتلفه را به شدت بالا برده بود، گفت: مؤتلفه اسلامی حزبی است که بودجه‌های دولتی ندارد و متکی به کمک‌های مردم است و طبعتا رکود اقتصادی، کمک‌های مردمی را کاهش می‌داد؛ علی رغم این مشکلات، مؤتلفه توانست حزب را به خوبی اداره کند و بدهی‌های معوق را بپردازد و سامانه مالی نسبی را برای حزب اعمال کند؛ یعنی اگرچه سخت بود، اما توفیق به دست آمد.

وی در ادامه با بیان این که حزب مؤتلفه در مسیر وحدت اصولگرایان بود، گفت: همچنین برای وحدت همه نیرو‌های اصولگرا، از جمله شورای وحدت و شورای ائتلاف، مؤتلفه اسلامی نقش عمده داشت؛ ما در شورای وحدت در کنار روحانیت مبارز عضو شدیم؛ و در شورای ائتلاف در انتخابات مجلس یازدهم عضو بودیم و در انتخابات هم نماینده داشتیم.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با بیان این که دبیران استانی حزب مؤتلفه، برای برقراری وحدت در میان اصولگرایان تمام استان‌ها نقش مؤثری داشتند، گفت: این مهم در تاریخ انقلاب برای یک حزب در خط انقلاب بسیار مهم است.

وی با بیان این که با وجود همه مشکلات سال‌های اخیر کشور که توسط اصلاح طلبان اعتدالی ایجاد شده بود، در حزب مؤتلفه اسلامی توانستیم در ۵ انتخابات مهم حضور پیدا کنیم، گفت: یکی انتخابات شورایاری محلات تهران بود که خطوط التقاطی و اصلاح طلبان می‌خواستند در آنجا پیروز شوند و آن را مقدمه‌ای برای چند انتخابات بعدی از جمله ریاست جمهوری و مجلس قرار دهند؛ مؤتلفه برای این منظور از آغاز سال ۹۸ کار را شروع کرد؛ هزار نفر از اعضا شناسایی و در ۲۲ منطقه تهران و ۳۵۴ محله کار کردند؛ در نتیجه انتخابات با پیروزی ۷۰ درصد چهره‌های ارزش گرا به موفقیت رسید و ۲۵۰ نفر از نیرو‌های حمایت شده مؤتلفه، در این انتخابات، منتخب شدند. این یک پیروزی مهم بود.

بادامچیان افزود: دوم انتخابات مجلس یازدهم بود که بازهم مؤتلفه با هدف وحدت اصولگرایی وارد شد؛ عضو شورای ائتلاف شد و از استان‌ها خواسته شد افراد واجد شرایط شان با ۹شاخص معرفی کنند که انجام شد و این در یک مجموعه مجلد برای ۳۱ استان ثبت و ضبط شده است؛ با شورای نگهبان در مورد افرادی که از سوی ما کاندیدا بودند و احراز صلاحیت نشده بودند صحبت شد؛ تشکر ویژه دارم که فرمودند آن که مؤتلفه معرفی کند صلاحیتش برای ما احراز شده است؛ و به حمدالله بخش عمده‌ای از افراد مورد نظر ما احراز صلاحیت شدند؛ و در نهایت از اعضای حزب مؤتلفه، ۲۷ نفر را برای انتخابات مجلس در تهران معرفی کردیم، اما در ساز و کار وحدت اصولگرایی، ۳نفر از آنان در فهرست نهایی اصولگرایی قرار گرفتند و رأی بسیار خوبی آوردند.

وی با بیان این که آمار حزب مؤتلفه اسلامی شگفت آور است، گفت: برای انتخابات مجلس یازدهم ۵هزار و ۳۰۰ نشست با اعضای شورای ائتلاف در سراسر کشور برگزار کردیم و حدود ۲۰۰ جلسه هم برای تفاهم بین نامزد‌ها انجام شد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی اضافه کرد: در نهایت با خستگی ناپذیری دوستان مجلس فعلی با اکثریت اصولگرایی تشکیل شد و آمار قابل توجهی از اعضای مؤتلفه به مجلس رفتند.

وی در ادامه سخنان خود به انتخابات اخیر ریاست جمهوری هم اشاره کرد و گفت: به نظر بنده، انتخابات اخیر ریاست جمهوری، فقط یک رقابت انتخاباتی نبود، بلکه یک نبرد انتخاباتی بود؛ اصلاح طلبان و گروه‌های همراه شان به مقابله اصولگرایان امده بودند.

بادامچیان گفت: در میان اصولگرایان هم رقابت برای این که چه کسی رئیس جمهور باشد که بتواند مشکلات را حل کند با نیت‌های خیر و البته با تفاوت در نامزد وجود داشت که کار را سخت می‌کرد؛ در چنین وضعی مؤتلفه توانست وحدت را روی آیت الله رئیسی با کمک روحانیت هماهنگ کند و فعالیت‌های آشکار و نهان برای آقای رئیسی داشت و در همین راستا، نامزد‌های مورد نظر خود را در انتخابات ثبت نام نکرد.

وی در ادامه با بیان گزارشی از فعالیت‌های انتخاباتی مؤتلفه برای آقای رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر گفت: تمام دفاتر حزب مؤتلفه ستاد انتخاباتی آقای رئیسی شد و فقط در تهران ۱۰۰هزار پوستر و تراکت آیت الله رئیسی را پخش کردیم، تا الحمدالله رئیسی با رأی بالا رئیس جمهور شد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به حضور سفرا و نمایندگان برخی از کشور‌ها در کنگره این حزب، گفت: فعال‌ترین حزب ایران در ارتباطات بین المللی هستیم.

بادامچیان همچنین یاد و خاطره شخصیت‌های فقید سیاسی حزب مؤتلفه اسلامی از جمله آقایان عسگراولادی، اعتمادیان، عرب و ... را گرامی داشت.

منبع: فرارو

کلیدواژه: حزب مؤتلفه بادامچیان دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی اصلاح طلبان اعتدالی انتخابات مجلس ریاست جمهوری شورای ائتلاف سال های اخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۵۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع در دیدار اعضای شورای عالی مجمع تقریب با محمد کاظم آل صادق، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق با اشاره به برگزاری اجلاس در بغداد، گفت که در کنار اعضای شورای عالی مجمع تقریب، فرهیختگان، برخی مسئولان نظام و میهمانانی از سایر کشورها در این اجلاس حضور دارند.

حجت الاسلام شهریاری با بیان اینکه اعضای شورای عالی مجمع تقریب شامل ۴۵ نفر از علما که متشکل از ۲۵ نفر خارجی و ۲۰ نفر عضو ایرانی است، تصریح کرد که شورای عالی به عنوان بازوی سیاستگذاری و نظارتی مجمع ایفای نقش می‌کند.

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی و تلاش برای تحقق وحدت و تقریب در دنیای اسلام جز اولویت‌های ما است، خاطر نشان کرد که چشم اندازمان رسیدن به امت واحده اسلامی برای شکل گیری اتحادیه کشورهای اسلامی است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن تقدیر از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا اباذری رایزن فرهنگی ایران در کشور عراق به سبب مساعدت برای برگزاری این اجلاس، گفت که ارسال پیام دوستی و مودت به ملت عراق و پیگیری دیپلماسی علمایی از اهداف ما از برگزاری اجلاس در کشور عراق است.

حجت الاسلام شهریاری در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح اهداف و طراحی‌های استکبار جهانی برای ایجاد انشقاق در جهان اسلام، اظهار داشت که اسلام هراسی، شیعه هراسی و ایران هراسی پروژه غرب برای تحقق اهداف اش است.

وی در ادامه اضافه کرد که غرب با پروژه اسلام هراسی قصد انزوای مسلمانان در جهان را دارد و با شیعه هراسی بدنبال شکاف مذهبی در دنیای اسلام و با ایران هراسی بدنبال ایجاد تقابل ملت‌ها با ایران اسلامی است.

ایشان با اشاره به برگزاری سه اجلاس داخلی در استان‌های کردستان، گلستان و ارومیه و دعوت از علما و اندیشمندان کشورهای مجاور، تصریح کرد که تبادل نظر و ایجاد همدلی میان علمای شیعه و اهل تسنن و برگزاری دومین اجلاس در کشور عراق تأثیر بسیاری در شکست پروژه شیعه هراسی غرب داشته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیپلماسی علمایی و برگزاری اجلاس‌های این چنینی را در ابلاغ پیام اسلام و ملت ایران که همدلی و مودت است مهم دانست و تاکید کرد که حضور مؤثر علما و اندیشمندان در حوزه فرهنگی و ارتباطی ضمن نزدیک شدن دیدگاه‌ها و تقویت وحدت سبب روبرو شدن پروژه غرب با بن بست در جهان اسلام می‌شود.

حجت الاسلام شهریاری به تحول در روابط با علما و اندیشمندان ایرانی و سایر کشورهای دنیای اسلام پس از طوفان الاقصی اشاره و تاکید کرد که فضای ایجاد شده فرصت خوبی برای تقویت جبهه مقاومت، وحدت و همدلی هر چه بیشتر در دنیای اسلام است.

گفتنی است دومین کنفرانس وحدت اسلامی عراق امروز چهارشنبه با شعار «طوفان الاقصی.. قضیة و هویة» به میزبانی شورای الرباط محمدیه در بغداد در حال برگزاری است.

همچنین نشست شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حضور جمعی از علمای شیعه و سنی روز پنج‌شنبه (۲۰ اردیبهشت‌ماه) در حاشیه این کنفرانس برگزار خواهدشد.

کد خبر 6100312 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • انتقاد تند بادامچیان از وزرای اقتصاد و سمت /پشت درهای بسته برای اصناف تصمیم نگیرید /تصمیمات درباره صنف طلافروش اشتباه است
  • مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس به افراد اصلح رأی دهند
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • راند دوم